Van 11 t/m 25 mei vond de muziektheatervoorstelling Op het puin, en dan nu plaats in de vorm van een livestream. Een multidisciplinaire totaalervaring door Muziektheater De Plaats met de stad Arnhem als decor.

Met vele Arnhemse muzikanten, filmers, dansers, acteurs en schrijvers verbonden we elementen uit het originele stuk uit 1946 met verhalen over veerkracht en saamhorigheid van Arnhemmers nu. Van een gefilmde remake van Op het Puin in De Eusebiuskerk voerden we het publiek mee langs een korte dansdocumentaire, een fictieve dialoog en een muziekvideo als grande muzikale finale. Met als centrale vragen: Wat verbindt ons in tijden van crisis? Wat houdt ons staande in een wereld die wankel is?

In mei 2022 zal Op het puin en dan nu nog één keer te zien en te horen zijn: op drie locaties in de stad Arnhem (De Eusebiuskerk, Focus filmtheater en Rozet). Dit keer live en met publiek omdat dat in mei 2021, vanwege beperkende Corona maatregelen niet kon. Bestel hier je kaarten of lees er meer over.

www.muziektheaterdeplaats.nl